24 app-ontwerptips die u moet kennen

Tegenwoordig is het waardevol voor een klein bedrijf of dienst om altijd een speler te zijn op uw mobiele applicatieprogramma. Het is waardevol bij het genereren van buzz Tylky over uw bedrijf en geeft klanten de mogelijkheid om een ​​interactieve relatie met wie dan ook te hebben. Het is mogelijk dat een individu, gewoon een gezin, de strategieën heeft om een ​​eigen app te ontwerpen. Dit hoeft niet zo moeilijk of duur te zijn als u misschien denkt. Gemakkelijk te vinden. Met een paar eenvoudige stappen kunt u uw eigen banen ontwerpen en verkopen.

Uw actie bestaat uit het aanmelden voor een app-ontwikkelingsprogramma. Een groot deel van de tijd kost dit en is nooit gratis. Het bezitten van een Mac-computer helpt evenzeer. U heeft zelf een schriftelijke geheimhoudingsovereenkomst nodig. Aannemers die uw app gebruiken, moeten deze overeenkomst ondertekenen. Dit zet de staatsstempel op uw eigen ideeënsite, individuen of bedrijven moeten zich ervan bewust zijn dat u mogelijk een professional bent, met een baanbrekend idee waarop geen auteursrecht rust.

Omdat ik deze lijst aan het samenstellen ben, moet ik deze vaardigheid toevoegen. Als je huiswerk wilt maken. gestileerde foto’s en probeer wat HDR, en dan de blik op Photomatix. Er moet ook een behoorlijk prijskaartje aan hangen: de Pro-versie kost $ 100. Ze hebben ook een andere versie die ongeveer $ 40 verkoopt, dat denk ik. Maar als je het wilt krijgen, ga er dan volledig voor. Als je wilt, kan dat misschien. HDR, er zijn een paar alternatieven. Nik’s softwaremogelijkheden stukje software genaamd HDR Efex Pro, het is echter meer dan Photomatix. Er zijn drie gratis alternatieven als ik weet, maar die kunnen mogelijk gratis zijn, daarom soort shows. Er is Luminance HDR of QTPFSGUI zoals ook wel Picturenaut en Essential HDR genoemd.

Elke ontwikkeling van een mobiele app heeft verschillende voor- en nadelen, en afhankelijk van uw levensomstandigheden zult u willen kiezen welke u op de juiste manier wilt uitvoeren.

En net zo snel als een app van de grond komt, is er een heel team van professionele ontwikkelaars van applicatie-trackingdiensten nodig om ervoor te zorgen dat de app het goed blijft doen in vergelijking met de downloads, app-aankopen, enz.

Voordat u een nieuw codeproject commit, moet u een grote hoeveelheid documenten van uw eindgebruiker meenemen. Dit hoeft geen langdurig verificatieproces te zijn. Het kan zeker gaan om het vastleggen van enkele aantekeningen op papier of het schetsen van enkele tekeningen.

Je zult inmiddels beseffen dat het ontwikkelen van iPhone-apps vrij eenvoudig is, als je het in kleine activiteiten opdeelt. Dit korte overzicht zal een persoon helpen om aan de slag te gaan, maar bevat een meer en diepgaande tutorial om u verder te helpen.